Těšíte se po pracovním zápřahu na víkend strávený u filmů a knih? Dejte si k zaslouženému odpočinku něco na zub. S trochou štěstí parmezánové tyčinky ...
Blog
Gnocchi s pancettou, sušenými rajčaty a parmezánem “Mohu dožvýkat poslední nok?” Gnocchi, noky, knedlíčky. Ať si vyberete jakoukoliv variantu, zkus...
Rajčatový krém s parmezánem Scalabrini máte do hodiny hotový. Parmezán je perfektní pro dokreslení chuti polévek a krémů. Přesvědčte se sami a uvař...
Parmezán a hruška. Velmi jednoduché a velmi chutné! Oloupejte hrušky a odstraňte jadřince.Nakrájejte parmezán a hrušky na přibližně stejně šir...
Chutnají Vám zrna, která cítíte pod zuby, když jíte Parmigiano Reggiano? Jsou to krystaly tyrosinu, který se nachází ve volné a koncen...
Rozdíl mezi pravým parmezánem Parmigiano Reggiano a Grana Padano. Zde jsou hlavní charakteristiky, které odlišují tyto dva sýry. Užitečné informa...
Melanzane alla parmigiana, lilek s parmazánem, jak ho dělala Marcova italská babička. Úžasný a jednoduchý recept Marcovi babičky. Nekřičte prosím. ...
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem